Hopp til innhold

Kulturrådets årskonferanse 2021: NÆRE PÅ - Kunst og fellesskap

Velkommen til Kulturrådets årskonferanse 2021. Temaet for årets konferanse er kunst og fellesskap og konferansen arrangeres på nye Munch i Oslo.

Rådsleder Lars Petter Hagen ønsker velkommen til årskonferansen 2021.

23. november 2021 kl. 10:00 - 16:00

Legg arrangementet i min kalender

MUNCH Bjørvika, Oslo

Kulturrådet

Strømmes

Kulturrådet inviterer til årskonferanse med kunstens sosiale effekt og betydning på dagsorden. Med pandemien som bakteppe ønsker vi å sette søkelys på kunst som møteplass og som utgangspunkt for ulike typer fellesskap.

Tittel: NÆRE PÅ - Kunst og fellesskap

Tid: 10.00-16.00

Sted: MUNCH Bjørvika
 

Meld deg på konferansen


Hvordan oppstår, forandres og utspilles fellesskap i kunstneriske sammenhenger? Bidrar kunst til å åpne opp eller lukke sosiale fellesskap?  Hva mener vi når vi snakker om fellesskap, hva er felles for hvem? Og hva forventes når det settes kulturpolitiske mål om at kunst skal bidra til å skape og styrke sosiale fellesskap?

Endelig kan vi samles, og vi er veldig glade for å få holde arrangementet i det nye Munchmuseet i Oslo, men konferansen vil selvfølgelig også bli sendt digitalt, til de som ikke kan være fysisk til stede.

Hold av dagen til refleksjon og debatt om kunst og både samlende og friksjonsfylte fellesskap. 

Vi har åpnet for påmelding. Det er ca 200 plasser i salen på Munch, i tillegg strømmes konferansen gratis. Når vi har fyllt opp plassene vil vi sette opp en venteliste, og kontakte deg dersom det skulle bli ledige plasser.